zondag 25 april 2010

Gospelkoor Just Him geeft concert in Waalwijk


Gospelkoor Just Him geeft een concert op zondag 25 april in de Gereformeerde kerk in Waalwijk. Twintig enthousiaste zangers en hun band o.l.v. Matthé Roos zorgen voor een programma waarbij stilzitten niet mogelijk is. Bij EO’s Korenslag haalde Just Him in 2007 de halve finale. Dit wervelende concert begint om 19.30u. De kerk ligt aan de Ambrosiusweg 25. Toegang is vrij; er wordt een bijdrage in de kosten gevraagd van €5.

Al bijna 10 jaar treden ze op met maar één verlangen: mensen vertellen van de liefde van Jezus door middel van zang en dans. De afgelopen jaren heeft deze enthousiaste groep niet stil gezeten om aan dit verlangen gehoor te geven. Op allerlei manieren en op verschillende plaatsen hebben ze opgetreden. Niet alleen in eigen land maar ook in het buitenland. Twee keer hebben ze een tour door Zuid-Spanje gemaakt. In 2008 zijn ze zelfs voor een weekend naar Spanje vertrokken om te zingen op een groot jongerenfestival. In Nederland treden ze met hun verschillende programma’s op in kerken, theaters en tenten en op festivals. Maar ook gewoon buiten op straat en in gevangenissen brengen ze het evangelie op hun eigen manier.
Twee keer heeft Just Him meegedaan aan het populaire televisieprogramma Korenslag. De eerste keer, in 2007, kwamen ze tot in de halve finale en de tweede keer deden ze mee met de Korenslag Oudejaarsspecial 2009. Twee heel bijzondere ervaringen.

In mei 2009 verleenden ze al hun medewerking aan een huwelijksdienst van één van hun leden in de Gereformeerde Kerk van Waalwijk. Dat smaakte naar meer. Nu geven ze een concert. Dit concert wordt georganiseerd door de Hervormde gemeente Waalwijk-Centrum en de Gereformeerde kerk Waalwijk in het kader van het jaarprogramma ‘Het gelezen en gezongen Woord’.

Just Him bestaat uit 20 zangers een fantastische 6-koppige band. Latin, blackgospel en worshipsongs worden afgewisseld door dans en interactie met het publiek. Onder leiding van Matthé Roos maakt deze groep waar wat ze beloven: een avond met Just Him is een belevenis waarbij stilzitten niet mogelijk is.

Voor meer informatie: www.justhim.nl en zie op youtube:

Geen opmerkingen:

Een reactie posten