vrijdag 9 maart 2012

'Wat je zegt ben je zelf!' Stella Kralt tijdens de jongerendienst op 18 maart in de Ambrosiuskerk

Op zondag 18 maart om 10.00u organiseert de Protestantse Gemeente Waalwijk een experimentele jongerendienst. Band Bricks verzorgt de muziek. Spreekster is Stella Kralt. Ze is 20 jaar en auteur van haar eigen weblog.

Onlangs zijn haar blogs gebundeld in een boekje: ‘Geloof je ’t zelf?’. De teksten en columns zijn de ene keer recht voor z’n raap en nuchter zijn, de andere keer open en ontroerend. Het gaat over alledaagse dingen, maar ook over grote vragen. Het is herkenbaar, grappig, intiem, diepzinnig en luchtig. Dat is Stella. Dit is haar wereld, de wereld zoals zij die ziet. Geloof je ’t zelf? zet de lezer aan het denken.

Tijdens de jongerendienst zal zij spreken over het thema: ‘Wat je zegt ben je zelf’. Het gaat over de kracht van woorden, die kunnen opbouwen en afbreken, en over het Woord van God dat ons helpt tegen afbrekende woorden in te gaan. De dienst wordt gehouden in de Ambrosiuskerk, Ambrosiusweg 25 in Waalwijk, en begint om 10.00u. Ds. Otto Grevink gaat voor. De dienst wordt mede voorbereid met jongeren uit de kerk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten